Přeskočit na hlavní obsah

Nakolik hmotná má být druhá strana (k sexuální magii 2)

 


O sexuální magii bylo toho napsáno již hodně, zejména stran rituální části. Ovšem již méně toho o těch věcech kolem, anebo možná jsem pouze já na toto až tolik nenarážela. Nicméně má-li jít o akt magický obsahující v sobě entusiasmus a dotek neznáma, chce to trochu více nežli 2 či více lidí naaranžovaných do těch nejvhodnějších pozic.  

V předchozí části jsem se věnovala základnímu předpokladu k takovému konání, a to k nastavení jedince první část , teď se budu věnovat věcem poněkud zvláštním. 

Zejména ženy v magii zmohou mnohé, zejména když dospějí k závěru, že ono tradiční propojení 2 lidí se jím nehodí pro magii v takovém úplně bežném gardu, neb mají podezření, že by to buď bylo jen technické a nudné anebo by to zase nebyla magie. Anebo pouze jsou více vnímavé, a tak mají šanci poznat i jinou formou, o jejiž existenci muži možná ani netuší, prostě cokoli, co je schopno se manifestovat. 

Ono cokoli, co je schopno se manifestovat, může být prakticky jakákoli entita humanoida i nehumanoida. Může to být i jistý projev osobnosti člověka, takže ten člověk je buď v obraze anebo si zakrývá zjevné, a potom bych právě věnovala tichou vzpomínku jeho vysokému potenciálu k magii, jehož se zakrýváním vzdává, neb je na nejlepší cestě stát se tím nejvíce nudným patronem místo hledání kreativního řešení.   Jsou lidé tvrdící, že vše je pouze člověk... tak těm popřejeme hodně štěstí zejména při hlazení svého egíčka. (Jistě, nic jiného, nežli lidé, není...)

Cokoli mající vlastní nezaměnitelnou inteligenci je schopno se manifestovat, zejména narazí-li to na člověka, s nímž si energicky ladí. Mnohdy zejména ženy ve stádiích, kdy jsou nešťastné nebo zklamané zažívají něco jako dotek bytosti jemnohmotné, který je pouze jemným, ale jinak připomíná dotek člověka. Najdeme  v magii lidi přesvědčené o tom, že takto se nás dotýká naše vlastní jemnohmotné tělo. Problém ovšem je, že pokud je naše jemnohmotné tělo součástí nás samotných, tak se nemůže sebe sama dotknout, ale pravda, někdo může být poněkud ve stavu rozkouskovaných projevů osobností a nějakým zázrakem proti všem podobným zákonitostem se jedna jeho část dostala tak blízko hmoty a zároveň přitom nebyla součástí celku.... ale zanechám toho teoretizování. Prostě, když mi posledně někdo z takto nastavených lidí tvrdil, že to, co mám ve snu, jsem já sama, polevila jsem v ostražitosti a ono se "to" nějak zhmotnilo tak hodně reálně...  a od té doby vím, že odpověď mudrlanta v magii na všechno je, to ty sama... 

Jakmile se jakákoli bytost manifestuje natolik, že vnímáme její dotek, lze praktikovat s ní cokoli, protože když vnímáme, cítíme, slyšíme či vidíme, anebo alespoň 2 z těchto dovedností zvládneme, je to již pouze o vzájemné dohodě, co konkrétně bude předmětem společné činnosti. Tyto věci se dějí ženám, které jsou vnímavé a přestávají se jím dít, jakmile dospějí k závěru, že něco takového není vhodné, chtějí žít jinak, chtějí praktikovat magii jinak. Nejsmutnějším důvodem konce je ustoupení racionálním argumentům. Důvody bytostí bývají různé a těžko je lze dávat do jednoho pytle. Obecně se dá říci, že cokoli v magii děláme, nám má být k evidentnímu prospěchu. 

Ve snové rovině si umíme představit mnohé a také v tomto směru lze vést i praktikum sexuální magie. Lze tímto způsobem vyřešit mnohé, včetně obavy z nedostatku intimity. Jestliže hodláme ovšem přistupovat ke snu ve stylu, muž ve snu nebyl muž, ale moje touha po.-... v takovém případě si možná provádíme nějaký druh terapie nebo testujeme obscesi.... Takový sen, má-li být působištěm magické operace, má být tím, čím je. Je možná, aby se takto ve snu propojili lidé a oba (nebudume si náš modelový příklad komplikovat více lidmi) takovou operaci vnímali. Je možné, že se domluvili přímo ve stavu bdění, anebo nějak jen tak k sobě nalezli cestu, neb je spojila stejná touha. Jestliže se jedná o magii, možnost, že by si oba nevzpomenuli, vylučuji. Pouze vzpomínky ze snové vycházejí najevo v různém tempu, které se ale u dvojice takto časem sehrané, sladí. 

Je možné, aby nějaký muž brouzdal astrálem a ve spánku obtěžoval ženy, k nímž nemá žádný vztah, ony o něho nestály a přesto musely plnit jeho zvrácené představy? Jedná se o jednu téměř mytologicky zakořeněnou představu, až se mi ji chce nazvat pověrou. Domnívám se, že svět snění provázejí obdobné základní principy jako svět bdění. Jestliže má reálně dojít k jakémukoli snovému kontaktu (myslím kontaktu ne představu jedné strany, terapii či přání si tolik někoho ve snech ovlivňovat apod.), musí zde být něco, co tyto jedince spojuje, to něco musí být opravdu hodně silného. Jistě, můžeme někoho znát důvěrně ve světě mimo bdění, jenomže dříve nebo později, jedná-li se o žijící lidské bytosti, dojde k něčemu podobnému i ve světě bdění.    

Velmi zajímavou možnost pro jakoukoli magickou operaci představuje vlastní astrální chrám. Jedná se o astrální prostředí vytvořené a zabezpečené proti průniku kohokoli, kdo není zvaným. Výhodou tohoto prostředí je velmi vysoká míra soukromí  a nastavení přesně těch energií, které potřebujete. Kdo zvládne něco takového vytvořit, není pro něj problém přenést tam kohokoli jiného, s nímž se takto domluví a není problém tam přizvat jakoukoli bytost, jakýkoliv předmět a ano, regulérně mluvím o tom, že si nalezne způsob, aby ten druhý člověk vše vnímal. 

Nastínila jsem několik zajímavých možností, kterak provádět magickou operací týkající se sexuální magie. Velmi vysoce magicky potenciální možnost se jeví být ta, kdy se lidé fyzicky setkají a samotnou operaci provádějí v astrálním chrámu. Řekla bych, že samotný náboj, který vzniká práci v astrální rovině vytváří velmi pevný základ pro budoucí magickou spolupráci v tandemu.     

Ostatní příspěvky publikované k sexuální magii:


  

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lilith z pohledu astrologického

The matter is a prison Osobně se domnívám, že Lilith jako taková vyžaduje osobní přístup astrologa, i kdyby tím přístupem mělo být její ignorování. Máme snahu se domnívat, že existuje pouze jedna Lilith (či jeden pohled na Lilith), jenomže již v démonologii si nelze nepovšimnout mnoho vrstev různorodých mýtů o Lilith. Proto máme v astrologii na výběr ze dvou bodů. V dnešní moderní době je velice jednoduché uchopit téma Lilith feministicky anebo ryze démonicky, on rozdíl až tolik velký co do základu nebývá. Jedná se o téma umožňující subjektivní pohled, ten můj vychází z magické transformace a démonologie.  Onen subjektivní přístup začíná v momentě, kdy se astrolog má rozhodnout, zda ve svojí astrologické praxi použije skutečný bod Lilith anebo střední, tedy korigovaný bod, protože Měsíc se nepohybuje přesně elipse, jak předpokládá střední Lilith (rozdíl může být i 5 stupňů). Střední se označuje jako Mean a skutečná jako True. Běžnější se používání Mean Lilith, což kolegy považující Lil

PONDĚLNÍČEK O Uranovi, enochiáně a jasnozřivosti (2/24)

Uran v domech. Zaujal mě v jedné astrologicke skupině dotaz na přechod Urana 1. domem. Jedná se o nesmírně zajímavé téma i v mé osobní rovině.  Právě, když mi Uran dosedl na ascendent, začala jsem pracovat s enochianskými voláními úplně jinak. Vždy jsem věděla, že mi enochiana dělá dobře, ale to bylo takové spíše pocitové, špatně se to vysvětlovalo. V ten moment mi bylo jasné, co si s ní počít a jak. (Toto je na enochianě nejhorší, neb neumíme přesně definovat povahu bytostí, které přijdou, ani přesně neumíme popsat její účinky a nemáme ani jistotu stran rituální stránky věci, neb Dee a Kelly vypracovali systém, který je odpraktikován pouze částečně. Osobní přístup vyžaduje několik opakování a také přestávky v aplikaci, takže se jedná o magii, již lze porozumět až po létech praktikování.)  Samozřejmě, vzhledem k tématu je potřeba se podívat i na dobu, kdy mi Uran procházel 12. domem. On se neocitne na ascendentu jen tak, nějak fungoval i předtím.  Jeho konjunkce s nativní

Poznámky k Martovi

Co si představím, když slyším slovo Mars? Oheň a energie prorážejícího archetypoveho obrazu mužnosti. Sily, které nás nutí jednat či konat. Ona touha mnohdy nutkavá udělat něco.... nesedět jen tak se založenými rukami....něco dělat, nenechat věci jenom tak být. Problém nastává, když tuto sílu začneme realizovat a nemáme pořádně nabito.  Mars může být skvělým válečníkem, jemuž nechybí taktika a dělá vše na vysoké úrovni. Ale také to může být pouze pouliční rváč s vybitými zuby, natrženou slezinou sedící na nemocničním lůžku v poutech.  Právě pozice Marta v horoskopu a jeho vztah k ostatním planetám napoví, zda budeme se bezhlavě vrhat do dobrodružství, hádek, střetů, potom, když nemáme bystrého Merkura schopného podchytit nenadále zvraty a v tom rychle vše řídit, jsme jako běsnící Áres, jemuž padneme za oběť i my sami.  Mars nás umí podržet anebo vrhnout do propasti, na jejímž dně se dolámaní budeme bezmocně plácat, dokud nenapadne jej konečně konstruktivní čin. Skrze tuto planetu dostá