Přeskočit na hlavní obsah

Společník (Cyklus soužití s entitou)

 


Tento příspěvek se vztahuje ke kontaktu s entitami a lidem, kteří takto nepracují přijde jako něco naprosto neuvěřitelného, možná až nereálného. 


Někdy se stane, že člověk chodící po této zemi má společníka či společníky přeci jenom jemnohmotného ražení. Někteří lidé mající přesvědčení o nadřazenosti hrubé hmoty a člověčenství nade vším začali říkat takovým bytostem servitoři neboli služebníci. 
Západní magie mívá často spojeného takového služebníka s paktem s Ďáblem, jemuž člověk upíše duši a on mu za to dá služebníky, služebníka, jež budou plnit jakékoli jeho přání. Samozřejmě hezky a stylově. 

Společníkem myslím jinou inteligentní bytost nezávislou na člověku, jehož doprovází, která není vytvořená člověkem, tedy existuje nezávisle na něm a také i svojí existenci manifestuje. Obvykle tato bytost bývá jemnohmotná a podle míry své šikovnosti se projevuje pouze v prostředí a za okolností, když sama chce. Vyskytuje se u člověka často a je zde poměrně častá interakce na denní bázi.

Poznala jsem osobně lidi, kteří takové společníky či společníka měli a byl to mnoholetý vztah. Mohu to srovnat s vlastní zkušeností, lze najít nějaké paralely. Především entita se objevila sama od sebe a od opatrného kontaktu, kdy se ukazuje ve snech a vizích přechází k tomu, že se sama představí a je schopna i říci, oč ji jde a kam má takový vztah směřovat. 

Není pravdou, že se musí vždy jednat o člověka majícího hodně zkušeností v magii, ale může. Spíše jde o vnímavost, nakolik je daný pozemšťan schopen vnímat jemnohmotné bytostí. Jestliže bytost potřebuje, aby se její pozemský tvor do magie dostal, tak je schopna jej dostat alespoň do té části, která je pro jejich kontakt vhodná.  Co jej bude odnaučovat, je haluzení, aneb zbavení se fantazijní části u jejich kontaktu. Zde nastává spolupráce se Strážcem Prahu. 

Jsou různé způsoby a projekce takové spolupráce. Obecně se začíná od drobnějších věcí k větším. Nicméně opravdový společník obvykle vyřeší záležitost, která člověka trápil a nebyl s ní schopen hnout, ať se snažil sebevíce. Obvykle se tímto nastartuje transformace. Lze očekávat zázraky typu mínus 10 kg za 14 dnů, sjednání výhodné smlouvy najednou, ačkoli předtím to byl problém vůbec třeba někoho najít, zklidnění dlouhodobého sporu, jako když utne, příležitost k výhodné pracovní pozici, která klapne, dlužník najednou splatí vysoký dluh, s nímž otálel, před investicí se objeví zdroje, které ji pokryjí,  notoricky osamělý lidský tvor má najednou úžasný vztah a podobné opravdu velké věci. 

Dobrá spolupráce vyžaduje přizpůsobení se bytosti člověku a na straně pozemšťana transformaci. V opačném případě zůstane pouze u ojedinělého zázraku a lidí to změní na stvůry nadávající, že se jím najednou nedaří, a že to bylo hezké, když ptáčka lapají, hezky mu zpívají.   

Pracná je "pouze" transformace. Jinak se společníkem nastává efekt, kdy hodně velkých věci přijdou jako blesk z jasného nebe či je k nim člověk doveden. Hodně lidí má pocit, že entity pouze plní přání... Společníci plní přání, ano, tady k takovým věcem dochází. Jenomže bez transformační práce není možná spolupráce s entitou. Bez spolupráce na vzájemné komunikaci, vztahu, vykonání nějakých drobností pro bytost, ona jaksi tady na hmotě toho pro nás mnohé nezmůže.  

Společník je někdo, kdo při pořádném transformačním procesu má jasno v tom, co potřebujeme, co vše řešíme, čím jsme si prošli. Může mít vliv i na rodinné příslušníky? Jestliže nám na nich záleží, nepochybně. Umí diskrétně zařídit vhodné příležitosti,  zejména když se tito lidé snaží a mají vůli uskutečnit doopravdy něco. 

Jak to celé funguje? Záleží na druhu společníka. Je neuvěřitelné různorodé množství bytostí. Ne každá funguje jako společník. Také zde musí být nějaká vazba ke konkrétnímu jedinci na hmotě. Takové věci se dějí v jemnohmotné rovině a na hmotu pronikají mnohem později. Možná to vnímáme jako útržky snů. zasahovat do takového vztahu z pozice třetí osoby přinese třetí osobě něco jako očistec na zemi. I takové případy jsem viděla. Jedná se o problematiku Pravé Vůle. 

Další ne méně podstatnou podmínkou je zásada, že Univerzum není radno přetěžovat. Právě proto se po lidech vyžaduje, aby prošli procesem transformace. Bez něj vliv entity není možné dostat do roviny realizace přímo na hmotě.  

Podstatnou otázkou je, zda musí jít u společníka o milenecký vztah v jakékoli formě. Popravdě, obvyklé to nebývá. Vztah Scarlet woman a Princ Bestie, tedy obecný model takového vztahu funguje úplně jinak. Také něco jiného je vztah, kterému říkáme patronský.   

Cyklus soužití s entitou: 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Spálené planety

Spálená planeta (od 0,15 až 4 stupně od Slunce) sice znamená, že zrozenec má sklony k jednání, myšlení či vnímání pod vlivem jejího poškození, ale také má šanci z jejího popela povstat jako Fénix. Ačkoli podle zaužívané interpretace by taková planeta měla stabilně zrozenci podkopávat nohy. Tento příspěvek si dovoluji napsat, protože jsem v praxi u různých zrozenců měla možnost nalézt způsob, jak využít přednosti této pozice a narovnat její handicapy. Pravda, není to pouze otázkou jednoho rozboru horoskopu, ale být nápomocen i při různých situacích natolik, aby si zrozenec tyto věci uvědomoval a vytvořil si návyk na trochu jiný model chování.   Chci svým příspěvkem připomenout, že spálené planety nemůžeme brát jako známku neměnné idiocie v jisté oblasti, nýbrž je vhodnější k nim přistupovat jako k jistému omezení, které může umožnit trochu jiný pohled, a s nímž lze pracovat.  Spálená Venuše Se spálenou Venuši se lze jen stěží vyhnout ohromným citovým zklamáním.  Subjektivně taková situa

Lilith z pohledu astrologického

The matter is a prison Osobně se domnívám, že Lilith jako taková vyžaduje osobní přístup astrologa, i kdyby tím přístupem mělo být její ignorování. Máme snahu se domnívat, že existuje pouze jedna Lilith (či jeden pohled na Lilith), jenomže již v démonologii si nelze nepovšimnout mnoho vrstev různorodých mýtů o Lilith. Proto máme v astrologii na výběr ze dvou bodů. V dnešní moderní době je velice jednoduché uchopit téma Lilith feministicky anebo ryze démonicky, on rozdíl až tolik velký co do základu nebývá. Jedná se o téma umožňující subjektivní pohled, ten můj vychází z magické transformace a démonologie.  Onen subjektivní přístup začíná v momentě, kdy se astrolog má rozhodnout, zda ve svojí astrologické praxi použije skutečný bod Lilith anebo střední, tedy korigovaný bod, protože Měsíc se nepohybuje přesně elipse, jak předpokládá střední Lilith (rozdíl může být i 5 stupňů). Střední se označuje jako Mean a skutečná jako True. Běžnější se používání Mean Lilith, což kolegy považující Lil

PONDĚLNÍČEK O Uranovi, enochiáně a jasnozřivosti (2/24)

Uran v domech. Zaujal mě v jedné astrologicke skupině dotaz na přechod Urana 1. domem. Jedná se o nesmírně zajímavé téma i v mé osobní rovině.  Právě, když mi Uran dosedl na ascendent, začala jsem pracovat s enochianskými voláními úplně jinak. Vždy jsem věděla, že mi enochiana dělá dobře, ale to bylo takové spíše pocitové, špatně se to vysvětlovalo. V ten moment mi bylo jasné, co si s ní počít a jak. (Toto je na enochianě nejhorší, neb neumíme přesně definovat povahu bytostí, které přijdou, ani přesně neumíme popsat její účinky a nemáme ani jistotu stran rituální stránky věci, neb Dee a Kelly vypracovali systém, který je odpraktikován pouze částečně. Osobní přístup vyžaduje několik opakování a také přestávky v aplikaci, takže se jedná o magii, již lze porozumět až po létech praktikování.)  Samozřejmě, vzhledem k tématu je potřeba se podívat i na dobu, kdy mi Uran procházel 12. domem. On se neocitne na ascendentu jen tak, nějak fungoval i předtím.  Jeho konjunkce s nativní